Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email


The next planets historie

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

The next planets historie Empty The next planets historie

Indlæg by Medusa on Ons jul 08, 2015 10:13 am

OBS! dette er ikke obligatorisk læsning!
The next planets historie Earth_10

Oversigt.
Optakten til katastrofen.
Jordens katastrofe.
Jomfrurejsen.

Optakten til katastrofen.
Lige meget om man tror på gud(er), en højere plan eller skæben, så startede optakten til den store katastrofe allerede for 2,8 mio år siden, hvis greb skulle få Moder Jord til at tage sin sidste åndedræt i år 2316. Det hele startede den dag, hvor homo habilis indså brugen af sten som et livsforbedrende værktøj for de mange år siden - det skulle vise sig altafgørende for jordens fremtid, the point of no return....
Menneskets udvikling gik i starten stille for sig, men så tog den eksponentielle udvikling fart på, hvorefter mennesket hurtigt kravlede sig til tops af fødekæden som endnu ung homo sapies. Der skulle mennesket forblive i mange år uden nogen reel bekymring for trusler, når dyrene under tronen af fødekæden enten var i fuld menneskeligt kontrol eller uddødet under menneskets fremskridt.
Kun andre mennesker og mikroskopiske organismer kunne bekymre menneskeracen på tronen, men det gjorde intet mere end at ryste mildt tronen.
I midten af det 21 århundret kom den globale opvarmning for alvor - den gjorde ondt på menneskeracen, men endnu engang kom mennesket som den sejresikre vinder med ny teknologi, som sikrede menneskets overlevelse. Endelig indså mennesket, at grøn energi var vejen frem, så selvom mennesket på det område havde udviklet sig langt klogere, så havde den store optimeret effekt af udnyttelse af nye ressourcer gjort, at der var et nyt overskud. Et overskud af energi der gik til massiv udvinding af jordens ressourcer til et endnu større forbrug og udvikling.
Ikke lang tid gik der, før menneskeracens øjne faldt på månen. En uberørt kæmpe guldklump af ressourcer, som endnu var intakt som en ventende jomfru. Så i slutningen af det 21århundret havde månen allerede fået mange minebaser, men også forsøgsbaser blev opstillet, da der kunne man lave farlige eksperimenter især med sygdomme og andet.
Det skulle vise sig, at en forskningsbase skulle være den afgørende faktor til, at katastrofen skete. I stedet for at interessere sig for genmanipulation af diverse bakterier og virusser til menneskets fordel, så kiggede disse forskere efter noget helt andet. Mennesket havde i langt tid prøvet at forske de ukendte fænomener dark matter og dark energy, hvor deres fokus blev især den sidste. For selvom mennesket havde opnået et overskud af energi, så havde en forsker ved navn Jack Rilardo en intuition med, at dette dark energy var noget, som havde helt andre potentialer, som ingen endnu havde indset...
Mange forskergenerationer senere fortsatte eksperimentet indtil starten af det 23århundret, hvor gennembrudet med udvindelsen af den nye ressource endelig kom. Til den tid var månen blevet udsuget for rigtigt mange ressourcer og således jorden, så magtfulde politiske og organitioniske personer tog hurtigt denne nye ressource til sig.
Den nye ressource kom til at hedde vitallus.... livets energi. En komisk kraft, der kunne udvindes fra især levende planeter. (læs her om vitallus, link)
En rigmandsfamilie ved navn Goldbird havde dog i ca. starten af det 22århundret indset, at jorden og månen ikke længere var holdbar, at det sidste sand fra dens timeglas var snart ved at ryge ud. Så med mange års politisk kamp med de store nationer, så fik de endelig tilskud til at kunne bygge de 25 titans - rumskibe som hver især kunne have en mio. passagerer med indbygget indendørs marker og fuldstændigt selvforsynende.
Før æraen af vitallus, så havde denne rigmandsfamilie Goldbird dog mistet sin magt og penge, så nu stod de 25 titans hen og var i naturens vold, da ingen gad at holde dem ved lige. Da hvorfor skulle da der nogensinde ske en katastrofe, som ville involvere hele jorden? tænkte de fleste.
Men katastrofen kom... og den kom hurtigt.

The next planets historie Cosmic10

Selve katastofen.
Kort tid efter at midlerne til at udvinde vitallus var blevet opfundet, så begyndte alt at ændre sig. Mennesker kunne bruge vitallus til at forsyne teknologi med kraftfuld energi, men allervigtigst så kunne det kurerer sygdomme og sågar alderdom... ja selv dem som brugte det meget, de oplevede at de blev stærkere og bedre end før... Hvad menneskeheden dog havde glemt, eller rettere sagt den del af menneskeheden, som havde råd til vitallus, da den var et abnormt dyrbar ressource, så var det ligesom ethvert andet middel - man blev afhængigt af det.
Dette gjorde at udvindingen af vitallus eskalerede voldsomt i den menneskelige glubske vold, som førte til en jordlig ustabilitet, som forskerne selv den dag i dag endnu ikke har forstået, men kun har kvalificeret teorier om.
Den førende teori forklarer, at selve jorden var opbygget med en balance af vitallus, som strømte igennem jorden og forsynede planeten. Men da mennesket begyndte at høste vitallus i sådan en voldsom grad, så ødelagde det balancen og angiveligt ødelagde nogle af de "kanaler"/veje i jordens vitallusblance, således at den resterende vitallus ikke kunne flyde - som hvis man havde tømt et menneske for meget blod. Hvad dette gjorde havde nok ingen forudset eller i såfald dem der havde, var sikkert i misbrugens vold af vitallus, at de ikke kunne være mere ligeglade.
Jorden blev ustabil... mildest talt. Alt var der end før var i balance, var ude af kontrol. Dette var alt fra vejret, til jordens fordeling af temperatur, til svingende tyngdekraft visse steder, til sågar jordens rotation, som begyndte at svinge imellem hurtigt og lavt.
Uden tvivl hvis de 25 titans ikke var blevet bygget, så ville menneskeracen have været udslettet. Katastrofen blev dog ikke bedre af menneskets hovmod, der havde demotiveret nationerne i at holde de titans ved lige, så da dagen endelig kom, så kunne kun 8 titans lette.
Kun 8 af de store titans kunne lette, fordi de havde været heldig at være placeret i verdensdele med mindre slid fra vejr og naturen. Selvom de 25 kunne langt fra have taget hele meneskeheden med sig, så var det stadigvæk en voldsom reducering.
Menneskeheden var nu uden hjem.... og observeringer via måleudstyr på de store titans fortalte, at menneskeheden angiveligt blev udslettet en måned efter at katastrofen startede. Angiveligt var ozonlaget fuldkommen smadret og krakeleret, og det svingende tyngdekraft på forskellige steder på jorden havde gjort, at der var opstået sugehuller, hvor rummet kunne suge jordens luft til sig.
Så skete der noget, som skulle være den afgørende faktor til menneskets udvikling i dens 8 genre. Ca. halvanden måned efter at katastrofen var startet, så var de 8 titans godt nok nået langt væk men ikke nok, da de alle blev ramt af en energi nova af vitallus. Åbenbart kunne jorden ikke længere holde på den ustabile og voldsom kraftige vitallus, at energien selv sprang i luften ud til alle sider af jorden.
Alle menneskene både dem, som aldrig havde følt vitallus før eller dem, som var misbrugere af det, kunne mærke, hvordan denne komiske energi strømmede igennem deres rumskibe og påvirkede alle individerne inde i. Nogle beskrev det som, at de følte sig mærket, at noget radikalt havde ændret sig i dem..
En forskerteori siger, at mennesker og alle levende væsner har en lille mængde vitallus, denne komiske energi, som måske er ophaven til livet. Denne påvirkning havde så gjort, at alle menneskene havde fået ændret deres indre vitallusbalance, som gav en mere ustabilitet, men hvis ustabilitet gav mulighed til, at menneskerne kunne udvikle sig hurtigere. En katalysererende effekt med andre ord.

The next planets historie Spaces10

Planen
Den rigmandsfamilie, som havde bygget de titans, havde indbygget et standard program i dem alle, som ville gøre, at skibene ville hver flyve i deres retning efter en planet, som man før havde observeret som en mulig planet med rimelige levevilkår for mennesker. Dette holdte kaptainerne sig til, da det syntes at være den bedste plan, det ville forøge chancen for at menneskeheden ville kunne overleve, når de resterende 8 fløj ud til hver sin retning. Rummet er et farligt sted, selv for store og ellers sikre skibe.
Hvis det så viste sig, at en af planeterne kunne supporte liv og gode nok levevilkår for mennesker, så ville en besked blive sendt til de andre rumskibe, så de kunne komme derhen, da der var ingen garanti for at de andre planeter havde samme vilkår.
Titan 3 var den tredjeførste til at nå sin planet ca 120 år efter katastrofen,  som viste sig til at være den første planet med gode nok levevilkår, da de 2 andre planeter viste sig til at være ubrugbare. Titan 3 udsendte en udmelding ud i universet til de andre titans mange lysår væk, og responsen blev, at alle de andre undtagen 1 ville ud og finde deres egen planet.
Fra den første titan, der fandt en planet med gode nok levevilkår til den sidste, så gik der 1420 år efter katastrofen, før de alle titans havde fundet hver deres planet. Undtagen den første titan.. Efter de havde fundet deres planet 89 år efter katastrofen, som viste sig til at være ubrugbar for beboelse, så fløj de videre efter en ny planet. 2 år senere fik de alle andre titans den sidste melding, da de titans var alle i jævnlig kontakt med hinanden, at titan 1 havde observeret et ukendt signal og havde fokus på en planet, som syntes at være fuldkommen ideel...
Kort tid efter var der ingen mere signal fra titan 1, de var gået tabt et eller andet sted i universet af en eller anden ukendt årsag, som endnu forbliver mytisk. Den da i dag kan man finde titan 1, hvis kurs er omkring en mega stjerne, hvis tyngdekraft holder titan 1 til sig. Der har været et undersøgelseshold derhenne, og meldingen er, at titan 1 er fuldkommen tom, som hvis der aldrig nogensinde havde eksisteret mennesker derinde. Den espedition blev dog kort, da de alle sagde, at de alle, selv de frygtløse, var skræmt for vid og sans af stedet, at stedet syntes at være hjemsøgt både at noget menneskeligt... og umenneskeligt.
De følgende planeter blev så bosat og er nu hjemplaneter for de fleste forskellige menneskelige racer Aquadirum, planet 2, planet 3, planet 4, planet 5, planet 6, planet 7, hvor man for ca 2500 år siden fandt en effektiv måde at rejse til hinandens planeter på via. vortex huller(kontrolleret sorte huller skabt af mennesker).


The next planets historie Space_by_aloneinspace-d5oznhy


Sidst rettet af Medusa Tors jul 09, 2015 7:15 am, rettet 1 gang
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

The next planets historie Empty Re: The next planets historie

Indlæg by Medusa on Ons jul 08, 2015 9:15 pm

@makuro @admin pet
gider i læse denne her igennem? Smile synes i at den er velformuleret og spændende læsning eller ej? Kom med den kritik, som i end har!men husk at dette er ikke obligatorisk læsning, så ikke noget brok med at den er for lang Smile
har i en bedre ide? eller noget som mangler at blive uddybet, hvad som helst andet Smile
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

The next planets historie Empty Re: The next planets historie

Indlæg by Adminpet on Ons jul 08, 2015 9:21 pm

Jeg synes det er spændende læsning! ^^
Men skal man beskrive, om der skete noget specielt med den familie, der teknisk set havde reddet menneskeracen? Eller hvad der skete med menneskeracen derefter? xD

Eller er det egentlig mest for at opbygge spænding omkring det mystiske skib nr. 1? Razz
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

The next planets historie Empty Re: The next planets historie

Indlæg by Medusa on Ons jul 08, 2015 9:23 pm

mmmmm ja jeg har jo kun skrevet, at de mistede magt og rigdom, så de ikke længere blev betydningsfulde ^^

Og ja måske skal det understreges, selvom der står, at de hver titans undtagen titan 1 og den ene titan som valgte at rejse hen til titan 3,  at de har bosat sig på hver sin planet Smile jeg vælger ikke at beskrive hver planets historie, da de kommer i hvert emne, men måske kan jeg opremse deres navne og så er navnen links til selve beskrivelsen om planeterne. Smile

Det sidste er bare for at forklare, hvad der skete med nr 1, og ja der skete noget mytisk. Razz Det skal blive sådan et uhyggeligt sted, hvor der er teorier om, at de stødte på aliens, som havde udryddet dem, men ingen ved. Razz
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

The next planets historie Empty Re: The next planets historie

Indlæg by Adminpet on Ons jul 08, 2015 9:59 pm

Ja okay, jeg tænkte bare, om de alligevel havde forsøgt at leve højt på deres slægtsnavn xD

Når okay! Ja, ting skal heller ikke gentages for meget, så hvis du beskriver det mange andre steder, så er det nok fint ^^

admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

The next planets historie Empty Re: The next planets historie

Indlæg by Makuro on Tors jul 09, 2015 1:32 am

I like ^^ det er ret spændende læsning :3
It admin
It admin
Makuro
Makuro

Outgame titel : IT admin
Antal indlæg : 21
Bedømmelse: : 4
Oprettet: : 04/07/15
Race : Unknown
Racelig Specialevne. : Unknown
Selvvalgt Class. : Unknown
Bosted : Unknown

Tilbage til toppen Go down

The next planets historie Empty Re: The next planets historie

Indlæg by Medusa on Tors jul 09, 2015 7:17 am

så er et slægsnavn tilføjet, de hedder Goldbird til efternavn XD hvis andet bedre forslag, så kom med det Razz

og nu har jeg tilføjet planeternes navne, dog er der kun en, hvis navn jeg har fundet, da de andre skal have navne, som kunne minde om hvordan planeten er, og det har jeg ej tænkt over Razz
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

The next planets historie Empty Re: The next planets historie

Indlæg by Adminpet on Søn jul 26, 2015 12:37 pm

Goldbird er et ganske fornuftigt navnevalg XD

Og vi venter spændt imens så Razz
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

The next planets historie Empty Re: The next planets historie

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum