Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email


Obligatoriske viden om the next planets univers.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Obligatoriske viden om the next planets univers. Empty Obligatoriske viden om the next planets univers.

Indlæg by Medusa on Tors jul 09, 2015 12:51 pm

Obligatoriske viden om the next planets univers. 70245710


Dette er en kort samlet infomationsemne omkring alt det, som du skal vide om the next planet for at kunne spille i dens univers. Alt andet ingame information undtagen om din valgte race er ikke obligatorisk læsning eller skal kunnes. Alle andre informationer er for de nysgerrige sjæle og dem, som gerne vil have flere værktøjer i spil som f.eks, væsner, bestemte køretøjer, våben osv.
Så de videreførende links undtagen dem i genvejen fører kun til uddybelser, ikke obligatorisk læsning.

Genveje
introduktion
Jordens katastrofe.
Jomfrurejsen.[/center]

Introduktion
The next planet foregår i et univers, som er ca. 3.000 år ind i fremtiden, hvor mennesket i det 23århundret har haft måtte forlade planeten jorden, fordi de har haft smadret jordens balance og udtømt den for dens ressourcer, at planeten ikke længere havde gunstige forhold til at kunne have liv. Dette skyldtes mest pga menneskets jagt på en helt ny ressource ved navn vitallus, en komisk energi, som findes i planeter og som har livgivende effekter, som menneskene havde udtømt det meste af Jordens indhold.
Katastrofen kom hurtigt, så derfor nåede kun 8 kæmperumskibe med hver især ca 1 mio mennesker væk fra Jorden før det var for sent. De har så efterfølgende over en periode på ca 140 år bosat sig hver især på unikke planeter med gunstige vilkår for mennesker. Over denne periode og de efterfølgende år, så har menneske udviklet sig til nye menneskeracer under vitallus' påvirkning, og det har så gjort, at der er hele 8 forskellige menneskelige racer.
I mange år har menneskeracerne levet på deres planeter og har derefter udviklet sig noget teknologisk, men ikke særligt meget, kun allermest at de har fundet ud af at kunne lave en effektiv transport i rummet imellem planeterne.
Desuden i alle de år har ingen menneske angiveligt haft kontakt med nogen aliens eller noget, så menneskene ved endnu ikke om de er alene i universet eller om der virkeligt findes et højdestående liv derude.

Teknologi
Teknologi er blevet bedre på mange forskellige områder især våben, køretøjer, især rumskibe, bedre udnyttelse af grøn energi og mange andre ting. Men meget bedre er teknologien heller ikke blevet i forhold til det 21århundret, især når de alle racers fokus er rettet imod vitallus, universets vigtigste ressource.
Rumrejse er en farlig færd, men menneske har bygget vortex huller, såkaldte kontrolleret sorte huller, som kan føre en hurtigt fra det ene sted til det andet. Således kan man nemt komme til den fjerneste hjemplanet mange mange lysår væk, og hvor det kun behøver at tage nogle timers tid.

Menneskeracerne
Der er 5 hoved hjemplaneter, hvor planeterne er over 50% bosat af en race, som racerne fordeler sig på undtagen planet 1, som deles ligeligt mellem 2 racer.  Dog er der under normale omstændigheder fri adgang for alle racer til at kunne bosætte sig på de forskellige racelige planeter. Nogle enkelte menneskeracer har dog interne problemer med hinanden eller alle de andre menneskeracer, så der er konflikter imellem hinanden. Desuden så findes der den sjældne sapies race, som er mennesker født af hvilken som helst race, som er anderledes end sine forældre, og de er både frygtet og elsket hos de forskellige racer.

Kort om Vitallus
Vitallus er en komisk energi, som er ophobet i alle levende ting fra mikroorganismer, mennesker og især i "levende" planeter. Vitallus kan høstes med apparater, som fungerer ligesom magneter, der tiltrækker vitallus til at samle sig i kugler, som altid forbliver den samme størrelse og aldrig kan blive større. Forskerne ved endnu ikke, hvad vitallus er. Men man mener, at det giver ophav til alt fra dark energy til livet selv, at vitallus er grundessencen i diverse mekanismer, som skabte livet på jorden for de mange år siden.
Når vitallus bliver høstet, så findes det i en fysisk form uden masse, som er næsten ligesom plasma bare ikke varmt, som man både kan forme, men også indtage, som hvis det var almindeligt føde.
Mennesker høster vitallus pga dens effekter: hver gang man tager en portion/en kugle vitallus så får man - ca 250 ekstra år at leve i - hvis man er gammel(over 60), så bliver man ung eller "moden" igen(imellem 18-40 år, forskelligt fra person til person) - man bliver kureret eller delvist kureret for diverse sygdomme(kan kræve flere dosiser) - og angiveligt bliver man en smulere stærkere, hurtigere, bedretænkende end før.
Det store problem er dog, at det synes at gøre en afhængigt, især hvis du indtager flere lige efter hinanden, så kan man blive besat af vitallus, ligesom en heftig misbruger.

Hoved hjemplaneterne.
En hjemplanet er hovedsageligt bosat af en race, hvor der dog oftest er kommet mange tilflyttere fra de andre planeter af de andre racer. Forholdene på planeterne er meget meget forskellige, og som har gjort, at racerne har måtte tilpasse sig forskelligt for at kunne overleve mest optimalt. Planeternes forskellighed er lige fra, hvordan atmosfæren, fødevare, styreformen og den infrastrukturelle civilation er. Man kan være sikker på at ingen af de 5 hoved hjemplaneter ligner særligt meget hinanden.
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum