Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email


Androids

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Androids Empty Androids

Indlæg by Medusa on Tors jul 09, 2015 12:14 pmKort om Androids. Tilbage
Androids er menneskelignende væsner bestående af 100% mekanik drevet af en vitallus forsyning med undtagelse af selvvalgt biologisk hud, hvor de kan blive skabt på to forskellige måder. Enten har en person overført sin bevidsthed til den mekaniske robotkrop eller så har androiden en bevidsthed ved brug af kunstig intelligens(AI).
I universet finder man de fleste androids på deres hjemplanet Neurosis, men de er begyndt at udvandre i takt med, at mistroen og frygten for androids mindskes. Frygten og mistroen for androids argumenterer især for, at androids teknisk set er robotter, selv dem med en overføt bevisthed.
Neurosis regering har fastsat, at viden og teknologien om overførelse af bevidsthed og skabelse af androids skal være hemmeliggjort, således bliver de fleste og de bedste androids skabt på planeten neurosis.
Androids ligesom cyborgs er oftest installeret med diverse modifikationer som indbygget våben, vinger osv, som er meget inviduelt.

Historien om Androids. Tilbage
Androids er blevet skabt i det 2600 århundrede, da de koloniserende mennesker på Neurosis fik store problemer med at leve under planetens nye levevilkår, da den dødelige biologiskeangribende svampevirus Infectus tog tog hele planeten i et jerngreb. Menneskene kunne kun overleve pga, at de kunne tage ophold og isolerer sig i den ulettelige titan 4, men hvor androidteknologien ankomst muliggjorde, at menneskene endelig kunne blive fri og vandre ud fra titan 4 isolation.
Androids bliver foragtet af mange af de andre menneskelige racer, da de ikke anses for at være naturlige. Men flere og flere er efterhånden begyndt at tage til planeten Neurosis for at selv blive til en android.
Den fulde beskrivelse. Ikke obligatorisk læsning:

Androids skabelse var allerede tilbage i det 22århundret tilbage på planeten jorden, men de var ej særligt ubredte eller udviklet. Datidens androids krævede software for at kunne lære og gøre visse ting, så de var ret primitive, men de var effektive potentielle våben, og derfor blev de skabt for en mulig tredje verdenskrig, som dog aldrig skete.
Mange år efter Jordens vitallusbalance sprang i luften og efterlod Jorden ubeboelig, så fandt Titan 4 ca 89år senere planeten, som nu hedder Neurosis. Ideel var planenten i de første par år, men pludseligt forandrede planeten sig. Ingen vidste rigtigt, hvorfor planeten begyndte at ændre sig. Nogle af de mere religiøse typer sagde, at det var, fordi denne planet ej ønskede dem, da planeten kunne fornemme "planetdøden" på disse nyankommende. Der er ingen beviser for det, men forskerne observerede allerede tidligt, at vitallus balancen på planeten forandrede sig af en eller anden ukendt årsag.

Neurosis, som var en planet meget lig Jorden, begyndte at visne hen og nye typer arter begyndte at opstå. Det var en form for svampevirus kaldet Infectus, som spredte og inficerede alt og i visse tilfælde skabte "svampezombievæsner". Mange dyr dødede og især menneskene, som slet ikke kunne tåle det.
Så menneske gemte sig endnu engang i den store titan, som dog var blevet så slidt, at den ikke kunne lette, men stadigvæk skabe isolation for menneskene. Her fandt den ledende forsker Patrick Neurosis en måde ca. 90 år efter landing, hvis fader havde navngivet planeten, hvorpå man kunne "uploade"/kopiere ens hjerneaktivitet således, at man i teorien kunne overføre en bevidsthed til computersoftware.
Patrick blev den første android med en uploaded bevidsthed, og han lever stadigvæk den dag i dag.
Mange var skeptiske, men mens de flere 100 år gik, så begyndte flere og flere at overføre deres bevidsthed, da svampen kun kunne inficere biologiske materialer, og derved ville menneskene være i sikkerhed og sagtens kunne vandre udenfor uden at tage skade af det.
Men android udviklingen var ikke problemfri. Androids med vedligeholdelse kan leve evigt, hvis det ikke var for sjældne spontane funktionsfejl eller ulykker. Ulykkerne og fejl gjorde, at befolkningsantallet begyndte at falde, desuden så ønskede så mange androids, at de kunne få et barn.
Patrick Neurosis gik så igang forske og fandt sammen med nogle andre forskere metoden, hvorpå de optimerede datidens android styresystem. Patrick og forskerne formåede at skabe ægte AI(kunstigt intelligens) uden at basere det på et tidligere eksisterende bevidsthed eller på primitive læringsprogrammer.
Efter opdagelsen af såkaldt æget AI blev befolkningen hurtigt fyldt op med masser af androids baseret på kunstigt intelligens.
I år omkring 3500 fandt man endelig metoden, hvorpå man kunne skabe vortex huller(kontrolleret sorte huller), så menneskene fra alle de mange planeter kunne endelig besøge hinanden. Selvom de mange andre menneskeracer var forundret og nogle foragtede det valg, som alle de oprindelige borgerne på Neurosis havde fortaget sig for at kunne overleve planetens vilkår, så er der de seneste år begyndt at være et stigende antal folk, som enten er tilflyttet planeten og lever under beskyttelse for svampevirussen Infectus, eller som også selv ønsker at blive android af mange forskellige årsager.

Kendetegn: Androids Svagheder og Styrker. Tilbage
Det Fysiske aspekt
- Selvom androids er 100% mekaniske undtagelse biologisk hud, så er de vand og strømisoleretsålænge intakt, ellers er de sårbare.
- Næsten alle androids har en "stor opgradering" med inviduel styrker og svagheder, se specialevne.
- De er under normale omstændigheder altid noget(ca 30%) fysisk stærkere og hurtigere end almindelige mennesker.
- De kan leve evigt, sålænge deres udstyr holdes ved lige og vitallusforsyning udskiftes hvert 2-25år afhængigt af energikrævende opgraderinger.
- Få mekanikere kan reparere androids, og det er dyrt. Derfor er mindre fejl og nedslidning ikke unormalt, men faktisk mere normen.
- Det er ikke unormalt for androids at have indbygget småvåben(lille bitte pistol eller lille kniv) eller rum til opbevaring af små ting(kræver ikke selvvalgt specialevne)
- Der er altid mulighed for spontan kortslutning, enten fuldkommen hvor androiden ikke kan genopstartes, eller så er der almindelig kortslutning, hvor androiden kan blive genoplevet ved specialudstyr. En almindelig kortslutning vil få androidens nødudstyr til at udsende nødsignal, som alle nærmeste androids kan opfange.
- Alle androids kan kommunikere med hinanden på en kryptiseret specielfrekvens inden for ca 2-4 km afstand sådan på en åben linje til alle androids i nærheden eller på en privat linje imellem udvalgte androids.(Fungerer som frivillig tankeoverførelse) Androids kan dog også trackes pga. deres unikke frekvens både af androids og maskiner, som altid sendes konstant, så visse androids får dette fjernet, men så udsender de tilgengæld ikke signal ved almindelig kortslutning.
- Androids er især svage overfor disse våben/apperater (Link)

Det Psykisk aspekt
- Androids er meget intelligente, gode til matematik og har god hukommelse, men de er ikke gode til kreativ og abstrakt tænkning som f.eks. alternativ problemløsning, kunst og filosofi. De kan have tendens til OCD.
- Er android virkeligt en person, især de androids baseret på kunstig intelligens(AI)? De fleste androids er inderst inde i tvivl om dette, hvor meget er programmering, og hvor meget er ægte følelser. En android kan som regel blive ret stødt af at ikke blive accepteret som en person, men mange er selvfølgelig blevet hårdhudet.

Racelig specialevne. Tilbage
Du kan kun vælge én af disse evner, husk at en specialevne er ikke lig med racens  "småevne"/"talenter". (Hvis i har gode ideer om andre specialevner for androids, så kan i sende en pm til os) Og du skal kun have styr på den racelig specialevne, som du vælger og ikke alle andre. Listen er lavet således, at der er hver evne er en ultra kort forklaring, og hvis den evne lyder interessant, så kan man læse videre.
Læs om definitionerne hvis i er i tvivl.:
Racelig specialevne
Afhængigt af racen har du en række muligheder, som du kan vælge som din helt egen selvvalgte raceevne. Man kan kalde disse evner for en stor evne eller valgfri evne, noget som er ekstra ude over de ting/talenter/småevner, som følger med din race.
Dette er næsten ligesom på alle andre RPG-forums, hvor du kan vælge din helt egen evne, her er der dog bare en begrænsning på, hvilken slags evne du kan vælge. Men man kan altid sende en pm til admin om en mulig ny evne, som passer inden for racen, da selvom vi admins har prøvet at komme på alle de mange gode muligheder, så kan vi ikke komme på alt. Smile

Småevner/almindelige racelige evner
Disse er evner eller karaktertræk eller talenter, som følger med din race. Ligesom at en gepard er født med at kunne løbe hurtigt, således har din race nogle særtræk/evner eller andet, som bare ligger til selve racen selv. Disse evner kan du gøre fuld brug af i den omfang, som de end giver dig mulighed for. Man kan dog sagtens spille med en karakter, som via en skade/mutation eller andet ikke længere har adgang til disse småevner.
Evnevalgmuligheder.:

- Energiskjold
Et energiskjold dækkende omkring androiden, som er ugennemtrængelig for de fleste almindelige kugler og laserstråler fra våben. Dog er der speciel anti-energiskjoldvåben(link), som energiskjoldet ikke kan modstå.
Læs mere:
Energiskjoldet dannes ved brug af en blanding af androidens vitallusforsyning og almen strøm opladet fra lysenergi eller bevægelsesenergi. Denne specielle combo af disse to energiarter kan danne sådan en fast "masse", som bliver til ens skjold. Man kan vælge at have skjoldet udvalgt på få stedet eller i en bobbel, hvor der selvfølgelig kræves en helt del mere energi.
Svagheder og styrker
Energiskjoldet kræver energi og især desto større det skal være. Tommelfingerregel er, at man kan vedholde en fuld energibobbel på ca 2 min, mens hvis man vælger at lave et klassisk skjoldformet energiskjold, så kan man vedligeholde det i ca 20min. Når man har opbrugt, så tager det tid for at kunne bruge det igen. Skjoldet kan tage imod næsten alle almindelige kugler og laserstråler fra pistoler og fysiske slag, men der er en del anti-energiskjoldvåben derude, som kan kortslutte ens skjold
- Indbygget stort våben.
Et våben, som er skjult i kroppen, som kan tages frem på kommando, kan være alt fra store sværdklinger, som kommer ud af armen og erstatter hånden til katanas indbygget i sin ryg eller armene kan laves om til shotguns.
Læs mere:
Denne evne tæller ikke for rigtigt små våben, som en lille kniv i håndledet eller måske en indbygget lille håndpistol i anklen. Dette er våben indbygget våben som sagt alt fra nærkampsvåben til skydevåben, som kan variere fra mekaniske til plasmavåben. Plasmavåben har dog den svaghed, at de bliver varme, så langtidsbrug er ikke en mulighed uden skade på egen krop, når den er en integreret del af kroppen.
Denne evne indbefatter valg af højst to store forskellige våben f.eks. hvis du vil have plasmagun i din arm/hånd og en katana i ryggen, eller plasmaguns i hver.
Svagheder og styrker
At have indbygget våben kan altid komme i handy især hvis de er skjulte, så er der jo en herlig surprise effekt. Dog desto mere advanceret våbnet er, især hvis der er en del udfoldelse, så kan der nemmere opstå fejl. Derfor vælger flere at f.eks. med plasmavåben indbygget i armene, at de lader hullet være i håndfladen, men det kan spottes/mærkes.
Desuden hvis det indbygget våben tager meget plads f.eks en plasmavåben i underarmen, så vil det tilgengæld nedsætte noget af ens styrke i underarmen, så i de pågældende legemesdele vil man have en styrke som et almindeligt meneske.
- Megaplasmagun
Det er et af de stærkeste "menneskeholdte" plasmaguns, som sidder skjult under brystkassen som kan foldes ud. Dog er der kun ammution til meget få skud, og det bruger meget Vitallus.
Læs mere:
Megaplasmagun er et plasmavåben, som sidder skjult i brystkassen, som kan foldes op. Det er en af de kraftigste "håndholdte" plasmavåben, som kan fåes(som ikke sidder i et fly, tank andet maskineri), som kan skydes langt(4km), og det kan lave et hul i et tykt lag stål, beton eller lignende sådan ca. 10cm(standard for plasmagun er 2cm).
Svagheder og styrker.
Dog den store svaghed ved denne våben er, at der er kun ammunition til ca 3 skud, som er drevet af ens vitallus, hvis man skyder flere gange, så har man stor chance for almindelig kortslutning i pludselig mangel på mangel af vitallus, i visse tilfælde kan det dog ende med fuldkommen kortslutning. Men på den anden side så er der meget lidt biologisk, som kan tåle skud fra denne især sårbare områder, og desuden kan de fleste elektriske skjolde eller lignende ikke stå imod kraften bag denne, og mange fly/tanks/robotter har ikke stort nok panser imod dette..
- Nanoes-formskiftning
Nanoes er mikropskopiske robotter, som er så små, at de samlet ligner flydende kviksølv, som adlyder sin ejer/androiden. De er programeret til at kunne danne stærke metallignende strukturer, som androiden kan omforme især i henhold til ændring af egen krop/udseende. Hvis androiden er klog på elektronik og mekaniske ting, så kan de bruges til imidlertidigt reperation.
læs mere:
Nanoes programmeret med formskiftning er enhver kreativ sjæls drømmeting. Deres lille størrelse og opbygning gør, at de kan danne metalstrukturer med styrke som stærkt træ, som androiden kan omforme, om det så er under huden eller uden for kroppen. Disse nanoes er indlejret i "kamre"/"blodåre" i androiden, hvor de på tankebaseret kommando kan på ca 15sekunder danne en fuldkommen struktur og være "hærdet"..
Svagheder og styrker.
Androiden har en volume af nanoes svarende til ca en halv liter, da det er den begrænset mængde som androiden kan have kontrol over ad gangen. Men tilgengæld er det kun fantasien der sætter grænser om det så er et simpelt våben, nøglen til fængselsdøren eller ændre hele ansigtsstrukturen under huden, men styrken af nanoes materialet begrænser stadigvæk. Dog selvom en android kan trække disse nanoes tilbage vil der altid gå en smule tabt eller nedslidning, som med tiden kræver genopfyldning. En genopfyldning koster omtrent 200.000 rumkroner, så det er en dyr fornøjelse
- Nanoes-hacking-Teknologisk
Nanoes er mikropskopiske robotter, som er så små, at de samlet ligner flydende kviksølv, som adlyder sin ejer/androiden. Disse nanoes er programmeret til at kunne hacke næsten alt elektronik, som de kommer i kontakt med, sålænge de er i kontakt med androiden selv.
læs mere:
Disse nanoes er det perfekte for en forbryder eller en android, som måske bare er lidt for doven med egen teknologi. De danner en forbindelse til det udvalgte elektronik og kan hacke det og derefter styre det på en helt anden måde end noget hacking program kan, da de samtidigt kan påvirke apperatet fysisk og ikke kun programmæssigt. Disse nanoes er indlejret i "kamre"/"blodåre" i androiden, hvor de på tankebaseret kommando kan vandre ud og inficere et elektronisk apperat.
Svagheder og styrker.
Svagheden er helt klart, at disse nanoes fungerer kun i kontakt med androiden, da de har brug for den strøm fra androiden til at kunne fungere, hvor de danner en "nanoledning" imellem android og apperat, som kan være tyndere end det blotte øje kan se, men tilgengæld kun ca 3 meter langt. Tilgengæld kan de med udstyr med standardsikkerhed hacke sig ind på ca 10-20sekunder, dog sværere hacking kan dog tage alt fra 1-15min, og det top fancy sikkerhedsudstyr er dog antisikret imod nanoes hacking.
Der sker nedslidning eller evt tab, så selvom androiden kan trækkes nanoesene tilbage, så er der påkrævet genopfyldning, og det koster ca 300.000 rumdollars, da hacking teknologi nanoes er dyre.
- Nanoes-hacking-Biologisk
Nanoes er mikropskopiske robotter, som er så små, at de samlet ligner flydende kviksølv, som adlyder sin ejer/androiden. Disse nanoes er programmeret til at kunne inficere og imidlertidigt overtage et væsen med hjernebaseret kontrol. En teknologi der er sortlistet og ulovliggjort over hele galaksen.
læs mere:
Disse nanoes er de mest unikke og dyreste nanorobotter overhovedet, men som tilgengæld giver magt til at kunne kontrollere et biologisk væsen imidlertidigt alt fra kæledyr, til store dyr og til mennesker. Disse nanoes er indlejret i "kamre"/"blodåre" i androiden, hvor de på tankebaseret kommando kan vandre ud og inficere et biologisk væsen ved en indgang som sår, mund, næse eller øjne. Afhængigt af det valgte væsens intelligens, så tager det mere tid alt fra 5sek ved en hund til 1min ved almen menneske til 5min hos et klogt menneske.
Svagheder og styrker.
For det første en genopfyldning koster ca 1.000.000 rumkroner, og man skal på det sortemarket for at få fat i dem, hvor en genopfyldning svarer til en overtagelse. Desuden så kræver det, at man berører det valgte væsen for at inficere det, og først når "overtagelsen"/hackingen er fuldført, så kan man slippe. Overtagelsen virker dog kun med en tankebaseret kommando, så brug det klogt! F.eks. en hund kan man kommandere, "angrib" og intet mere end det. Et menneske kunne man kommandere "giv mig alle dine penge". Dog direkte selvmord kan ikke lade sig gøre, da det modstrider personens egen bevidsthed alt for meget til, at det kan lade sig gøre, og mord på egne kære er noget, som de fleste mennesker kan modstå undtagen folk der er meget påvirket i forevejen eller svage mentalt. Overtagelsen virker kun fra ialt 1-10min afhængigt af væsnets intelligens og viljestyrke.
- Nanoes-helbredelse
Nanoes er mikropskopiske robotter, som er så små, at de samlet ligner flydende kviksølv, som adlyder sin ejer/androiden. Disse nanoes er programmeret til at kunne fremme voldsomt healingsprocessen, så selv store gabende sår kan blive lukket på ca 20 sekunder.
læs mere:
Disse nanoes er de billigste nanoes blandt androids med en pris på 50.000rumkroner per genopfyldning, men tilgengæld en der kan redde liv. Disse nanoes er indlejret i "kamre"/"blodåre" i androiden, hvor de på tankebaseret kommando kan vandre ud og infiltrerer såret eller det pågældende skadet sted, hvor de fremprovokerer vækst og dannelse af fibre og samtidigt kan danne selv små strukturer til at f.eks. få såret lukket sammen således vævet har mulighed for at blive sammenflettet igen. De kan reparere alt fra brækket knogler, til store gabende sår, punkteret lunge eller sprængt milt.
Svagheder og styrker.
Selvom disse Nanoes kan meget, så kan de ikke helbrede alt, langt fra. De kan faktisk kun stoppe blødninger og lignende og måske give en hjælp til et inficeret område, men alt andet end sår, brud og lignende har disse lille eller ingen effekt på. Sygdomme osv skal helbredes ved brug af vitallus eller andet. Selvom de "helbreder" et område, så vil området stadigvæk være lidt svagere i det, så f.eks. vil den tidligere brækket knogle stadigvæk kunne brække igen.
Heldigvis på den anden side, så rækker en opladning af nanoes helbredelse til ca 4-6 store skader/brud.
En anden svaghed er dog, at de virker bedst på menneskelige racer(watchers virker de ikke på overhovedet) eller unikke kæledyrsracer eller væsner med speciel struktur, dog almindeligste kæledyr/ridedyr virker de på, da nanoes er indprogrammeret med information om disse.
- Plasmavinger
Udfoldelige special vinger, som gør brug af en "plasmamasse" som membran til at kunne flyve, som selv fungerer i rummet med ingen mostand
Læs mere:
Plasmavinger er specielle vinger, som ikke har nogen membran, men som gør af en unik plasma "masse", som fungerer som en membran mellem vingerne. Det der gør dem ekstra unikke er, at vingerne er lavet til at de kan bruges i rummet, selvom der er ingen masse til at almindelige vinger ville kunne fungere. En android slår dem ud af ryggen, hvorefter der går nogle få sekunder til, at plasmamembranen mellem "fingrene" er slået ud. Vingerne ser oftest meget inviduelt ud fra individ til individ.
Styrker: Vingerne er meget hårdføre, fordi selvom hvis kugler eller lign skulle ryge igennem plasmamembranen, så skader det ikke dem, da plasmaen er mere flydende end fast og hård. De kan bruges til at flyve med i rummet og de er ellers stærke og stabile.
Svagheder: Ved aktivering går der først nogle sekunder, før de virker og hvis selve metalfingrene på vingerne bliver ødelagt, så bliver den del af vingen ødelagt. Desuden den største svaghed er, at de bruger energi. De bruger den "overskydende" energi fra vitallus, men det begrænser, hvor længe de kan bruges. Sådan normalt i ca 25min tid, derefter skal man stoppe med at bruge dem ellers begynder de at opbruge selve vitallusen, og det kan blive meget farligt, kun i yderst nødstilfælde.
Billedeksempler på plasmavinger:
Androids Accel_10 Androids Gsd-gu10
- Sonisk bølge.
Sonisk bølge er et super effektivt våben til at neutralisere fjender imidlertidigt og evt elektronisk/mekanisk udstyr.
Læs mere:
Androiden bliver udstyret med en sonisk ”højtaler”, der indeni kan bevæge hurtigere end lydens fart, og derved skaber denne ”lydeksplosion”. Højtaleren er lavet til at ekstra godt reflektere ”lydeksplosionen” ud, således at androiden bliver påvirket mindst muligt. Lyden er så høj, at folk meget tæt på vil få sprunget trommehinden, og folk inden for ca 15 meter vil opleve det som en kraftig rysten af ens hoved, at man mister orientering, balance og så videre i ca 5-30sekunder afhængigt af afstanden og om man har oplevet det før.
Svagheder og styrker.
Den soniske bølge kan dog kun blive brugt en gang med pause imellem(ca10min), og den påvirker selv androiden selv, hvor androiden vil opleve at blive en lille smule desorienteret, men ikke markant.  Fordelen er selvfølgelig, at den er god til at neutralisere mennesker lige op ad en, og den kraftig pludselig rysten kan selv ødelægge elektriske/mekaniske apparater omkring sig.
- Transformering
Transformering er, hvor hele androidkroppen er designet til at kunne skifte imellem den menneskeligedesign og så en anden selvvalgtdesign, som kan være alt fra en ”mekanisk tigerform” til en motorcykel eller sågar lille fly.
Læs mere:
Transformering er helt klart en af de mest radikale androidevner, som man kan have, som kræver dyr og  kompliceret modifikation. Egenskaben giver mulighed for, at androiden kan ændre sin mekaniske krop til anden form med tilhørende funktioner, det kan være alt fra ændre kroppen til en farlig ”rovdyrskrop” som mekanisk tiger, til en motercykel eller sågar til et lille fly.
Svagheder og styrker.
Ude over at modifikationen er dyr, så er det den evne med størst chance for mindre fejl, da der er så mange komponenter i spil. Men heldigvis er teknologien så god, at man kan skifte til sit andet kropsdesign fra 3-10sekunder afhængigt af designet. Designet er relativt valgfrit, det skal bare kunne passe i en androidkrop(nogle androids kan vælge en bodybuilderlignende kropsform for at kunne rumme alle delene). Hvis det er et køretøj, så skal det selvfølgelig været drevet af noget, som kan enten være blanding eller kun ren vitallus, anden brændstof(som man bærer) eller elektricitet(evt solfangere til at oplade i løbet af dagen).  
- Usynlighed
Androidens øverste lag bliver dækket med sensorer og reflektorer, som gør brug af måling af omgivelsernes lys og farvegengivelse til at kunne blive i et med omgivelserne.
Læs mere:
Sensorerne måler lyset/farverne fra alle vinkler rundt om kroppen, som så sender signal til reflektorer på den modsatte side til at reflekterer samme lys, som modtaget på den anden side. Derved kan væggen bag ved en blive reflekteret på forreste del af kroppen, således at man fortil gengiver baggrunden og derved ikke kan ses.
Svagheder og styrker.
Selvom det er en fantastisk evne at kunne gå i et med baggrunden og omgivelserne, så kræver det, at man ikke har tøj på eller købt tøj, som forbindes med androiden og som har samme reflektorer og sensorer, således at tøjet også giver som huden. Men det tøj er bare smadderdyrt. Desuden så kræver det en del energi med alle de målinger og udsending af lys i de forskellige farvesekvenser, at man sådan højst kun kan være usynlig i ca 5-10min ad gangen, dog korte pauser imellem forlænger det markant. Det andet problem er, at det er ikke perfekt usynlighed især slet ikke ved bevægelse, hvor det ville flimre og gengives forkert, men slet heller ikke i meget oplyste rum. Desuden kan detektorer stadigvæk opdage en, da man er kun usynlig for det menneskelige blotte øje.

Alt andet ikke obligatorisk læsning.
Kendte androids:


Androids Tumblr_m18uvqrMUa1qzg06uo1_250
NPC Patrick Neurosis
- kendt for:Skaber af androids
- Alder:?
- evne: Nanoes formskiftning
- Hjem: På universitet (navn) på Neurosis
- Beskæftigelse: Professor på uni med speciale i androids, kunstig intelligens og videnskabelig filosofi og medlem af visdomskommiteten.
- Personlighed:Altid glad, meget venlig, problemløsende og MEGET intelligent, kan plapre i timevis om androids og videnskab.
- Plotmulighed:
kræver ikke admintilladelse: Vær til en af hans foredrag, møder ham tilfældigt og kort snak på universitetet, vær hans bodyguard til arrangement på anden planet(Han SKAL overleve og ingen store skader), bestilt tid til speciel snak om mulighed for at blive android(Han er dog en travl mand). Alle andre plots som ikke involverer ham blive skadet, dør, kidnappet eller være på anden planet, da han tager aldrig fra universitet andet til intragalaktisk foredrag.

Kræver admintilladelse: Kidnap ham og kræv løsesum eller sælge ham videre, dræbe ham eller skade ham, speciel erhvervsmøde med ham for mulighed for at få noget intel på Neurosis androidteknologi(som er tophemmelig), evt prøve at få ham med til et nyt videnskabeligt projekt.

Androids Let_s_13
NPC Lauritz, Hjernen
- kendt for: at være "Hjernen"!, Bagmanden bag kæmpeforbrydelser præsidentmord, røverier osv.
- Dusør: 100 mio rumkroner udgivet af samtlige planetregeringer.
- Alder:?
- evne: Nanoes hacking biologisk.
- Hjem: ukendt, men muligvis på piratplanenten (navn)
- Beskæftigelse: Mesterforbryder og leder af Æoenen.
- Personlighed:Elsker musik, meget manipulativ, ambitiøs, intelligent, og kynisk..
- Plotmulighed:
Kræver ikke admintilladelse: Hvis man er medlem af Æoenen og inddrager ham i klanrelateret ting alt fra møder, til diskussion om plan og forespørgelser osv.

Kræver admintilladelse: At dræbe, skade ham eller kidnappe ham.

Androids Ramen_10
NPC Princesse Ophelia af Afferitracen
- kendt for: Kongelig af Afferitracen, blev dødelig syg og valgte at blive til en android, forsvandt kort efter og er ikke blevet set siden.
- Dusør: 10 mio rumkroner af kongefamilien for at finde hende.
- Alder: 14år
- evne: ukendt.
- Hjem: Ukendt, hun er forsvundet.
- Beskæftigelse: Princesse, men er eftersøgt.
- Personlighed:Ukendt.
- Plotmulighed:
Kræver ikke admintilladelse: At man prøver at lede efter hende efter at have hørt rygter, men hvor der er intet at finde.

Kræver admintilladelse: At man er heldig at finde rigtige rygter om hende og reel mulighed for at finde hende[/spoiler

Androids relation til andre:
Androids er generel ret neutrale, men især også da så mange er androids med helt forskellige baggrund, de kan tidligere have været af andre racer. Desuden er androids heller ikke i en specifik alliance med nogen, da de andre planetledere er stadigvæk skeptiske i konkret alliance, da endnu mange har modstand imod androids pga deres mekanik.(ikke færdig mangler at opbygge de andre racer ordenligt)

Rrocessen:

Patrick Neurosis og sin flok af videnskabsmænd fandt for (antal år) siden en metode, hvorpå ethvert biologisk væsen med en hjerne kunne få overført sin bevidsthed til en mekaniske krop med en speciel absorberende enhed, som kune omforme sig og danne forbindelser ligesom en hjerne. Ja selv ens kæledyr kan få overført sin bevidsthed, som flere har valgt at gøre, når ens kæledyr er ved at blive for gammel.
Prisen for at få overført sin bevidsthed, som dækker både over den advanceret mekaniske krop, løn til lægerne og træner og selve "operationen" er på 300.000rumkroner, store modifikationer(special evner) er en pris oven i.

Før-møde.
Før man overhovedet skal igang med behandling eller noget som helst, så skal man møde op til en aftale hos nogle androidlæger, som så ville gennemgå det hele med en. Hvis man absolut ikke har mulighed kan det så ske via fjernkommunikation.
Her vil lægen gennemgå fuldstændigt med, hvordan det kommer til at foreløbe, pris og omkostningerne, evt bivirkninger.
Desuden vil lægen også gennemgå med en for og imod at blive android og stille spørgsmål, hvorvidt det overhovedet er et godt valg for en. Da androidlægerne ved godt, at nogle folk kan ikke klare at leve i en 100% mekanisk krop, selvom de tror det.
Deres offentlige statistikker siger, at alle de personer, som kommer til disse samtaler, så er der 40% fravalg, da mange indser, at det måske ikke er et godt valg, og det måske er bedre at lade naturen gå sin gang eller i såfald få skaffet vitallus til at kunne kurere(enkelte sjældne sygdomme kan dog ikke kureres med vitallus).
hvis man er en pårørerende med en komaramt person eller lignende, så kan dette også lade sig gøre, da operationen virker på komaramte folk.

Selve "Operationen"
Man skal møde op til megahospitalet (navn), hvor man vil blive klargjort.


Sidst rettet af Medusa Tirs apr 19, 2016 5:39 pm, rettet i alt 17 gange
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Medusa on Tirs dec 15, 2015 8:58 pm

Jeg er næsten ved at være færdig med androids ,håber på at få færdiggjort dem ind til videre i morgen XD men i kan altid begynde at kigge, da jeg mangler bare at færdiggøre de ikke obligatoriske ting Smile

Men tænkte at strukturen af vores racer skulle være lig dette Smile

Og hvis i læser det igennem så sig endelig til, hvis i har forbedringer. Hvis i ser stavefejl, sproglige fejl eller har ideer til omformuleringer så ret dem endelig
Det er vigtigt, at vi holder tekstniveau nede, men jeg vil heller ikke skære for meget ned. Smile Men selvfølgelig omformuleringer som kan gøre det mere præcist og kortere er altid velkommen!

Og i skal jo sørge for, at når i læser dette igennem at virkeligt prøve at føle, hvor brugervenligt det er, og om hvor godt i selv forstår det og mener at teksten er egnet til brugere Smile

og om i selvfølgelig synes om det i det hele taget er godt XD og brugbart osv. Smile

og læs selvfølgelig spoilers XD

@Makuro @adminpet
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Adminpet on Fre dec 18, 2015 8:37 pm

Er det okay, hvis jeg finder nogle stavefejl og potentielt selv retter dem hen af vejen? Det er ikke fordi jeg synes, at der er mange, det hele lyder superfedt, men det er bare svært at forklare nogle gange, hvor man synes, at stavefejlen ligger osv x_x

But very good work! Jeg kan godt lide opstillingen Very Happy
Dog må jeg indrømme, at jeg personligt ikke behøver "tilbage" knappen, da jeg ikke synes, at det er SÅ voldsomt meget tekst :3
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Medusa on Fre dec 18, 2015 8:39 pm

Du retter bare, som jeg selv skrev Smile så det gør du bare, sålænge "indholdet" er det samme Smile men selvfølgelig hvis du føler noget er unødvendigt, mangler eller er for meget, eller ikke passer ind, så sig endelig til Smile

Så tilbageknappen er unødvendigt? selv hvis man nu åbnede alle hovedspoilers og det? kunne det så ikke være dejligt at kunne alligevel bruge den eller? Smile
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Adminpet on Fre dec 18, 2015 8:43 pm

I orden! Very Happy
Btw. Har jeg forstået det rigtigt, at man som android kan vælge en specialevne udover alle de andre almindelige evner, som alle androids har - MEN det skal være en af dem fra listen? :3

Well, jeg er nok bare for doven til at bruge knapper XD
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Medusa on Fre dec 18, 2015 8:49 pm

Smile
Jepsen, eller fremgår det ikke tydeligt nok af teksten O.o

Altså vi har jo snakket om det før, at jeg havde tænkt mig, at i stedet for man kunne finde på hvilken som helst evne, at man så havde nogle muligheder inden for sin race, da trossalt lever vi ikke i en magisk verden, men en verden af teknologi og videnskab, men hvor mennesket i sine nu forskellige afgrene har udviklet nogle "evner", som passer til racen selv Smile
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Adminpet on Fre dec 18, 2015 8:58 pm

Jojo, det er bare mig, som er lidt langsom XD

Ja okay, det giver jo god nok mening så Very Happy
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Medusa on Fre dec 18, 2015 9:00 pm

nej, det behøver det jo ikke at betyde Smile Der vil jo være folk, som uden at være hånlig, men er langt mere fatsvage, så det skal være til at kunne forstå XD alt det med valg at evner kommer også til at stå under regler osv ude over her under racevalg Smile Men hvis du ikke synes, at det fremgår tydeligt nok, så skal der jo gøres noget ved det Smile eller noget der gør en forvirret osv
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Adminpet on Søn dec 20, 2015 11:25 pm

Well, jeg er ikke engang helt sikker på, hvordan det kan forståes tydligere, men måske er det fordi at jeg er vant til de tidligere systemer, hvor evnevalget var mere frit? Ikke, at dette er en dårlig ting overhovedet!… Men det forklare måske hvorfor nogle kan have svært ved at forstå det = fordi det er lidt anderledes og formuleret på en anden måde end de er vant til Razz
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Medusa on Ons dec 23, 2015 8:01 am

I see Smile men ja sådan er det jo ^^ Sapies vil dog have valgfri evne, men som dog skal godkendes hos admins Smile
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Adminpet on Ons dec 23, 2015 11:31 pm

Sandt Very Happy
Og awesome! Men det giver vel mening eftersom deres menneskelige ligheder måske adskiller dem lidt fra resten? :3
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Medusa on Man jan 04, 2016 7:20 am

præcist! :3 og at de i teorien skulle være mere "purebreed" end de andre Razz
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Adminpet on Fre jan 29, 2016 10:54 pm

I see Razz
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Androids Empty Re: Androids

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum