Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email


Neurosis

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Neurosis Empty Neurosis

Indlæg by Medusa on Ons jan 06, 2016 4:31 pm

Neurosis Planet11

Oversigt.
[url=s#kort]Kort om planeten Neurosis[/url]
[url=#historie]Historie[/url]
[url=#regering]Regering[/url]
[url=#kende]Infrastruktur[/url]
[url=#kende][/url]

Ikke obligatorisk læsning
Andet

Kort om planeten Neurosis. [url=#tilbage]Tilbage[/url]
Hjemplanet for Androids
Planettype: Hovedsageligt ørkenplanet med have og områder af plantevækst.
Fareniveau: Høj pga. Den udbredte svampevirus infectus, dog næsten ingen fare, hvis man opholder sig i byerne eller helt lukkede rumskibe.
Sygdomsfare: ultra højt udenfor, påkrævet iltmaske hvis man færdes udenfor.
Styreform: Aristrokrati i form af visrådet dog godtages demokratisk hvert 10ende år.

Neurosis er hovedplaneten for androids og var den tredje planet, som blev opdaget og koloniseret i menneskets historie. Neurosis er opkaldt efter opfinderen af androids er en hovedsaglig ørkenplanet med have og områder af plantevækst, men da planetens overflade er hovedsageligt inficeret med svampevirussen infectus, så anbefales det kraftigt at kun opholde sig inden for byerne. Infectus er en svampevirus, der spredes med vinden, og som kan inficere alt biologisk i kontakt med sår eller luftveje. Der lever masser af dyr på planeten, mens næsten alle er inficerede med infectus, som forandre dem. Man har fundet ud af, at infectus direkte går ind og kontrollere biologiske væsner og gør dem til meget aggressive slave"zombier", men samtidigt skaber en svampenetværk imellem hinanden, så hvis et inficerede dyr bliver angrebet, så kommer andre i nærheden til undsætning.
Biologiske mennesker og androids holder sig hovedsageligt i byerne, som er spredt få steder på planeten, men hvor androids kan vandre frit udenfor pga ingen risiko for at blive inficeret.


Neurosis historie [url=#tilbage]Tilbage[/url]
Neurosis er den 3 planet i menneskehedens historie, som mennesker har koloniseret. I år x landede Titan x på planeten, som var blandt de første planeter, som forskerne for mange år siden havde fastslået, som værende en ideel planet. Planeten var skam ideel: der var rent åndbart luft for mennesker til at kunne færdes i - Vejret var meget lig jorden og planeten bød på masser af dyrevækst og plantevækst. Nogle kaldte dengang Neurosis for at være jordens tvillingesøster, da der knap nok forskel, især da en pattelignende dyregruppe var den mest dominerende på planeten.Desuden selvom mange selvfølgelig blev syge i starten pga de helt nye bakterier, så var befolkning relativt hurtigt blevet immuniseret for de fleste almindelige bakterier og virusser på planeten.
Men så begyndte det så småt. Under hele titan x rejse havde forskerne holdt meget skarpt øje med planeten og konstant målte om der skete nogen forandringer. Men efter landingen begyndte forskerne at notere nogle forandringer, som allerede begyndte fra dag 1. Det skulle vise sig at ca knap et halvt år efter, at den nye hjemplanet blev ubeboelig for mennesker. Forskerne ved endnu ikke årsagen, men hovedforandringen, som de kunne måle, var, at planetens vitallus balance begyndte at forandre sig, det blev dog ikke ustabilt, men bare anderledes. En hypotese lyder, at det er det samme fænomen, som vitallus sprængningen der satte gang i menneskernes udvikling, at denne svampevirus blev udviklet af en koncentration af vitallus et eller andet sted på planeten.
Det startede allerførst med nogle blev voldsom syge, som man anslog for værende en almindelig ukendt epidemi. Hurtigt blev de syge isoleret, og forskerne og lægerne troede de havde de under kontrol, men folk blev ved med at blive syge med en vejrtræknings og motorisk sygdom, så kilden var et andet sted fra. Desuden observerede man personlighedsforstyrrelser, som skulle vise sig at være en af infectus karakteristika. Fra første udbrud var der kun gået ca en lille måned før næsten 60% af befolkningen var påvirket af en eller anden grad af den daværende ukendte sygdom. Ikke så lang tid efter kom dagen, som skulle blive kendt som afskedsdagen, en årsdag som ikke ligefrem er en højtidighed.
Forskerne og lægerne havde stadigvæk ingen ide om kur eller hvad infectus i det hele taget var, og da smitningen bare steg og steg, så måtte der ske drastiske metoder for at menneskeheden på denne planet skulle have en chance for at overleve. De raske blev samlet sammen og alle syge blev tvunget ud af titan x, som stadigvæk blev brugt som beboelse. Her stod både børn, forældre, voksne, gamle og unge overfor hinanden ved den store port til titan. Alle de syge vidste godt, at der var ingen håb for dem, selvfølgelig mange prøvede at alligevel komme ind, men kaptajnen havde sine soldater til at kunne holde disse mennesker tilbage og i såfald skyde dem om nødvendigt.
De syge måtte ingengang rører deres raske pårørende, ingengang give et farvelkram. Det var den barske virkelighed af en uhelbredelig sygdom
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum