Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email


Vitallus, hvad er det?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Vitallus, hvad er det? Empty Vitallus, hvad er det?

Indlæg by Medusa on Ons jul 08, 2015 2:27 pm

//ikke færdig//

Vitallus, hvad er det? Digger10
OSB: Det er kun obligatorisk at læse kort om, alt andet er uddybelse. kort om vitallus står også om kort om the next planet

Kort om Vitallus.
Vitallus er en komisk energi, som er ophobet i alle levende ting fra mikroorganismer, mennesker og især i "levende" planeter. Vitallus kan høstes med apparater, som fungerer ligesom magneter, der tiltrækker vitallus til at samle sig i kugler, som altid forbliver den samme størrelse og aldrig kan blive større. Forskerne ved endnu ikke, hvad vitallus er. Men man mener, at det giver ophav til alt fra dark energy til livet selv, at vitallus er grundessencen i diverse mekanismer, som skabte livet på jorden for de mange år siden.
Når vitallus bliver høstet, så findes det i en fysisk form uden masse, som er næsten ligesom plasma bare ikke varmt, som man både kan forme, men også indtage, som hvis det var almindeligt føde.
Mennesker høster vitallus pga dens effekter: hver gang man tager en portion/en kugle vitallus så får man - ca 250 ekstra år at leve i - hvis man er gammel(over 60), så bliver man ung eller "moden" igen(imellem 18-40 år, forskelligt fra person til person) - man bliver kureret eller delvist kureret for diverse sygdomme(kan kræve flere dosiser) - og angiveligt bliver man en smulere stærkere, hurtigere, bedretænkende end før.
Det store problem er dog, at det synes at gøre en afhængigt, især hvis du indtager flere lige efter hinanden, så kan man blive besat af vitallus, ligesom en heftig misbruger.
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum