Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email


Politistyrken

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Politistyrken Empty Politistyrken

Indlæg by Adminpet on Lør aug 08, 2015 11:03 pm

Galaktisk Politistyrke

Politistyrken er delt op således, at hver af de 5 planeter har deres egen personlige politistyrke, som er bundet til at tjene på planten. Dog skal det nævnes, at alle de fastplacerede politifolk i høj grad har kontakt med hinanden, da fanger af bestemte arter kun må fængsles på egen planet, medmindre de er flyttet, og desuden er væsner i stand til at flygte fra planet til planet, så kontakt er i særdeleshed vigtigt.

Udover de 5 faste politibaser, med hver deres ledende overhoved af styrken, så befinder der sig et internationalt moderskib i rummet, som cruiser mellem de forskellige planeter. Skibet lander aldrig, med undtagelse af yderste nødvendigheder. Skibet indeholder præcis som de øvrige politistationer en leder (kaptajn), der her leder hele skibet og dets besætning, og som desuden også har kommando over de små politiskibe som har mulighed for at forlade selve Moderskibet.

Politiets opgave består af at fange forbrydere efter ordre fra politikaptajnerne og Rådet. Rådet består af to repræsentanter fra hver af 5 planeter, og de stammer som regel altid fra lidt finere familie, med bedre uddannelser. Rådet står for lovgivning og domafsigelser. Dvs. hvis politiet er i tvivl om straffen, som en bestem forbryder er tiltænkt, eller forbryderen selv kræver en retsag, så træder Rådet til. Rådets medlemmer bor på egne planeter, men mødes nu og da enten på én bestemt planet eller Moderskibet.

Hvordan bliver man en del af politiet?:
For at komme ind hos det galaktiske politi, så kræves det, at man er over den myndige alder, og så kræves det, at man består en række fysiske øvelser og samtidig har en rimelig baggrund. Undtagelser kan ske, men det bliver beskrevet senere. De fysiske øvelser består af følgende:

En skudtest – Kandidaten skal være i stand til at ramme en række mål temmelig præcist, hvor der bliver taget tid samtidig. Er man for langsom eller upræcis, så har man én chance ekstra.

En løbetest – Kandidaten skal gennemføre forskellige løbedistancer i tre forskellige miljøer. Normal (flad gade), mudder og isglat. Igen bliver der taget tid.

En styrketest – Kandidaten skal være i stand til at gennemføre en række forskellige styrkeøvelser indenfor en vis tidsgrænser, og udover det kommer kandidaterne også op i nærkamp med hinanden. Vinderne får point, hvilket kan hjælpe, hvis man halter andre steder.

Mulige kandidater bliver placeret i klasser der oprettes, når en stor nok mængde af ansøger er blevet udvalgt. Klasserne har mulighed for at træne sammen eller for sig på de forskellige stationer, hvor de søger. Klasserne består af 25 kandidater, hvor kun de 10 bedste får en plads. Dog er der ubegrænset mulighed for at søge igen og igen.

Udover de fysiske øvelser kommer hver enkelte af kandidaterne til samtale med kaptajnen, for den station, hvor de har søgt.
Hvad laver man hos politiet?:
Politiets hovedsagelige opgave er at udrydde kriminalitet, smugleri og ulovlig stofproduktion. Politiet patruljerer dagligt i forskellige områder på den planet, hvor de er stationeret. De kan også tilkaldes, hvis urolighed opstår. Udover dette, så optræder de ofte ved store begivenheder, eller særlige transporter af gods eller væsner. Politiet bestemmer selv hos hvilken station, at de ønsker at søge ind. Dog skal det siges, at bliver man optaget på den station, dvs. afslutter sin tid som kandidat og samtidig har sikret sig hos en plads politiet, så er man bundet til der, hvor man har søgt. Ønsker man derimod at arbejde i rummet, så er der mulighed for, at man via stationens kaptajn kan sende en anmodning til moderskibet. Dette kræver dog en ekstra samtale med kaptajnen af Galactica før man kan optages der. Få politibetjente som arbejder på moderskibet får en chance for at arbejde som ”rangere”, dvs. at de egentlig tilhører moderskibet men hjælper med at patruljerer selve rummet og de planeter, som de finder behov for. Dette aftales med kaptajnen.
Politiets uniformer :
Dagligt bærer politiet én uniform, når de er i tjeneste, hvilket er denne. Politiet er selvfølgelig velkomne til at bærer mere komfortabelt eller dagligt tøj, hvis de laver andet arbejde, som undercover. Dragten fungerer således, at man som betjent får sin helt egen dragt. Hver station har mekanikere som kan vedligeholde dem, hvis de går i stykker eller har tekniske problemer. Dog har politiet selv magten over dem ved, at de på deres første dag får en vaccination med en chip som kun registrerer ens egen dragt. Når man placere dragten imod sin dragt, vil en stikke en mikroskopisk nål ind i huden, som automatisk via. blodbanen vil skabe kontakt med chippen og dermed vil dragten selv folde sig om kroppen på en. På armen bærer man et lille kontrolpanel, hvor man bruger en personlig kode til at få dragten lukket ned igen. Dragterne er nogenlunde plasma og skudsikre (indtil en hvis grænse), og kan udvikle hjelm ved hjælp af én knap på kontrolpanelet. Dragten kan derfor være i rummet i op til 10 min. uden der påføres nogen stor skade på væsen eller dragt. Dragten er let og kan samtidig bruges til at påføre stor skade, med dens hårde overflade.

Udover de daglige uniformer, så har kaptajner og særligt hædrede politifolk en officiel uniform, som de bærer under ceremonielle begivenheder. Dragten er dyrt lavet, men ikke specielt beskyttende. Derfor er det ikke unormalt, at politifolk bærer en let beskyttelse under.

Kaptajner, SWAT-teamet (de bedste af de bedste og særligt udvalgte mht. skills) og særligt hædrede politifolk bærer disse specialdragter. Ikke én dragt er ens udover nogle få ting, som ligner meget de standart uniformer, som alle starter ud med. Specialuniformerne er således, at man selv får lov til at lave lidt om på designet. Selvfølgelig skal guidslines stadigvæk overholdes, så man skal stadigvæk kunne se, at de matcher de andre dragter. Mange vælger dog en ekstra farve og at putte lidt ekstra gear i dem, men ofte er de bare lidt stærkere og bedre udrustet fra starten af. Her er nogle eksempler: specialdragt 1 og specialdragt 2. Har man specialdragt som politi, så bedes man først sende ansøgning mig og dernæst linke et billede i sin profil.

Info om Moderskibet:

Galactica (også kaldet Moderskibet) er ikke nær så stort - ja endda langt fra den størrelse - som de oprindelige syv skibe, der blev brugt til mennesketransporteringen. Derimod fylder hun langt under halvdelen. Alligevel er Galactica muligvis et af de største funktionsdygtige skibe, der stadigvæk befinder sig i rummet. Alt for store skibe blev hurtigt anset for alt for dyre og upraktiske, for når man endelig fik skrabet nok penge sammen til et, så var der aldrig plads til selve skibet i nogle af havnene. Dette er bl.a. en af grundene til, at skibet meget sjælendt lander. Trods Galacticas størrelse, så har skibet en forbløffende hurtig fart, der ville kunne hamle op med enkelte små speedere. Skibet er dog tvunget til at tage hensyn til dets enorme og betydningsfulde laster, inkluderende menneskeliv og våben, så derfor sendes de små politicruisere oftere ud, så skibet ikke besværes.

Indhold af moderskib:
- Minicruisers
- Kabiner
- Celler
- Træningsrum
- Dæk
- Styrerum
- Kaptajnens kontor
- Kaptajnens kahyt
- Restaurant/Spisesal
- Våbenlager
- Hospital
- Depoter til tyvegods
- Adskillige andre kahytter til ansatte
- Svømmehal
- Forhørslokaler


Rådet:

Rådet består af to medlemmer fra hver af de 5 planeter, og de to medlemmer SKAL være af forskelligt køn. Dette udelader mulighederne for kønskonflikter mellem planeterne, og giver samtidig medlemmerne en forstående partner af diskuterer eventuelle idéer med. Rådets medlemmer skal være over den myndige alder, og skal gerne have en hvis uddannelse, samt lettere tilstrækkelig livserfaring. Nye medlemmer vælges via tre muligheder:

1. Gamle rådsmedlemmer er ikke længere psykiske elle fysiske i stand til at tage sig af deres pligter (Alder, sygdom, lidelser m.m.)
2. Medlemmerne træder frivilligt fra af egne grunde.
3. Medlemmerne stemmes ud af andre medlemmer.

Rangsystem for politiet:
1. Rådet
2. Eventuelle politikere
3. Kaptajnerne
4. Næstekommanderende (Kaptajnernes højre hånd)
5. Generaler og indsatsledere
6. Specialstyrken
7. Rekrutter
8. Almene befolkning


Sidst rettet af Adminpet Tirs okt 27, 2015 8:12 pm, rettet i alt 15 gange
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Medusa on Lør aug 15, 2015 3:13 pm

Der mangler måske et billede eller to :3 af nogle "spacecops" og så måske billede af moderskibet? Smile
og deres generelle "politirumskibe"/"patruljeskibe" bare så folk ved, hvordan de nogenlunde ser ud pansernes skibe Very Happy
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Adminpet on Lør aug 15, 2015 3:15 pm

Hm… not a bad idea! Jeg går i gang med at lede efter noget, som kunne passe ind Razz
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Medusa on Lør aug 15, 2015 3:20 pm

Cool :3
Og evt tænkte jeg på, at du også kunne lave en beskrivelse af kaptainen? bare så vi har en NPC'er indtil en bruger ville overtage pladsen. Smile
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Adminpet on Lør aug 15, 2015 3:28 pm

admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Adminpet on Man aug 17, 2015 11:26 pm

Hm, very good idea! Very Happy

Jeg regner med, at den lidt "pænere" uniform som jeg postede kan bruges ved ceremonielle lejligheder osv, hvor den anden jeg postede er mere generel, som når de patruljerer osv. :3

Derfor kan din idé også sagtens bruges! Selvfølgelig skal vi da have nogle hardcore mennesker XD de får selvfølgelig en hvis standart uniform, af bedre kvalitet end de almindelige, som de så kan præge en smule, hvis de selfølgelig holder sig til bestemte farver Razz
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Medusa on Ons aug 19, 2015 7:30 am

oki cool! :3

Og jeg tænkte på andre info, som du nok også burde skrive om politistyrken
Har lige lavet en liste af de ting, som nok er en god ide Smile(har inkluderet dine punkter)
Selvfølgelig nogle af tingene har du ikke rigtigt besvare, da så skal du vide mere om selve the next planet som f.eks. teknologi,racer osv. Det gør intet, det fylder jeg nok selv ud senere Smile

- Kort om politistyrken
- hvordan bliver man panser? ✓
- Om selve den almene panser (altså her fortælle om, hvad laver den almindelige panser(Man kan måske være inddelt således at man kan vælge rent at kun arbejde på en planet, kun i rummet, eller begge dele), hvad har de til rådighed af udstyr osv(uniformer og billede af deres panser-rumskib) ✓
- Info om moderskibet
- styreform(her ink. rådet, men nok også et form for rangsystem imellem panserne) ✓
- kendte personer(kaptain af moderskibet, måske nogle badass legendariske betjente?)
- Politistyrkens ressourcer(hvad har de rådighed over sådan ca)
-stillingsliste(hvad kan man arbejde inden for politistyrken og moderskibet alt fra betjente, kokke, sekrætær osv)
- Missionliste(altså liste af missioner for pansere at kunne lave)
- Plotliste(liste af mulige plots inkluderet politistyrken, alt fra at blive jagtet, at skulle hjælpe, støde ind i korrupte pansere osv osv osv)
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Medusa on Søn okt 04, 2015 9:11 am

Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Tester Pet on Søn okt 04, 2015 9:14 am


Tester Pet

Antal indlæg : 3
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 09/07/15

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Tester Pet on Søn okt 04, 2015 9:15 am


Tester Pet

Antal indlæg : 3
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 09/07/15

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Tester Pet on Søn okt 04, 2015 9:48 am

bla bla bla

Tester Pet

Antal indlæg : 3
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 09/07/15

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Adminpet on Ons okt 28, 2015 7:27 pm

@Medusa skrev:oki cool! :3

Og jeg tænkte på andre info, som du nok også burde skrive om politistyrken
Har lige lavet en liste af de ting, som nok er en god ide Smile(har inkluderet dine punkter)
Selvfølgelig nogle af tingene har du ikke rigtigt besvare, da så skal du vide mere om selve the next planet som f.eks. teknologi,racer osv. Det gør intet, det fylder jeg nok selv ud senere Smile

- Info om moderskibet
- Politistyrkens ressourcer(hvad har de rådighed over sådan ca)

Hvad mener du sådan helt præcist med rådighed over? Altså pengemæssig eller er det noget af det, som jeg endnu ikke helt kan beskrive pga. mangel på info? xD
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Medusa on Ons okt 28, 2015 7:34 pm

Det er skam noget, som sagtens kan efterlades blank so far.

Men et ville f.eks. være
antal politifolk, specialstyrker, 1 moderskib, måske en god håndfuld store krigsrumskibe og mange små politi rumfly XD altså ting som det Smile
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Adminpet on Ons okt 28, 2015 7:39 pm

Oh, I see Very Happy

Altså skibene er jo en tand mindre end de helt originale store skiber, så jeg regner med, at der kan være et omkring 3.000-4.000 væsner ombord i alt med udstyr og det hele? Hvoraf 2.500 af de væsner er politifolk, og resten er er like, kokke, rengøring, læger, trænere, blabla :3
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Medusa on Ons okt 28, 2015 7:40 pm

som jeg jo også selv beskrev et store, håndfuld større og masser af små XD
Og jo det lyder fint, men vi ser alid på det senere Razz
Mama Admin
Mama Admin
Medusa
Medusa

Outgame titel : Mama Admin
Antal indlæg : 110
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 04/07/15
Race : bwar!
Racelig Specialevne. : prutte?
Selvvalgt Class. : allmighty skrælle-kartoffel-class
Bosted : somewhere I guess....

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Adminpet on Ons okt 28, 2015 7:41 pm

Goodie Razz
admin
admin
Adminpet
Adminpet

Outgame titel : Adminpet
Ingame titel : Kaptajn af Galactica.
Antal indlæg : 60
Bedømmelse: : 0
Oprettet: : 07/07/15
Race : Sapier.
Alder : 23
Racelig Specialevne. : Being... a pet!
Bosted : Galactica.

Tilbage til toppen Go down

Politistyrken Empty Re: Politistyrken

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum